Hoveniersbedrijf F. Slaats

Als het om vakwerk gaat

 

bloemen, planten en accessoires voor binnen en buiten

verkoop bloemen, planten en accesoires

Wasparfum

wasparfum van bridgewater

WASPARFUM 200ml
Geef het geur! Een langdurige Sweet Grace geurbooster voor je kleding & linnengoed. Met slechts een paar kneepjes voeg je een geurexplosie van passievrucht, thee en patchouli toe. Geniet ervan! Kan gecombineerd worden met andere wasmiddelen en kan zelfs gebruikt worden in de droger. Perfect voor handdoeken en bedtextiel.
Waarom zou je het nieuwe Sweet Grace wasparfum kopen?
Langdurige sterke geur
Voor alle textiel
Tot 3x meer wasbeurten dan concurrerende producten
Geschikt voor alle wastemperaturen van 30-95°
Voor wasmachine & droger: giet in het bakje voor wasverzachter of voeg een kneepje toe aan een droogbal of doekje en voeg toe aan je wasgoed in de droger
Hoe gebruik ik het Sweet Grace wasparfum?
Je kunt het wasparfum op 2 manieren gebruiken: in de wasmachine en in de droger.
Gebruik in de wasmachine (voor een waslading van 4kg)
Voor een zachte geur: 1 kneepje Voor een sterke geur: 3 kneepjes Direct in het bakje bestemd voor wasverzachter gieten. Tip: Voor de ultieme geurexplosie probeer je ook het Sweet Grace wasmiddel!
Voor gebruik in de droger
Giet een paar druppels op een droogbal (bijv. wollen droogballen) of droogvelletjes en doe deze samen met je wasgoed in de droger. Start de droog cyclus en geniet daarna van de Sweet Grace geur.
0% onzin – omdat we om je geven!
Het is belangrijk voor ons dat alles klopt!
heerlijke geur
effectief schoon
verantwoorde keuzes wat betreft de ingrediënten
Veel andere wasmiddelen ruiken misschien lekker, maar zodra je de ingrediëntenlijst bekijkt, ga je twijfelen of je dit echt de hele dag, elke dag op je huid wil hebben. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze producten niet alleen met liefde maar ook met alleen maar goede ingrediënten zijn gemaakt die niet schadelijk zijn voor jou, je kleding, het milieu of je machine. Het Bridgewater wasmiddelconcentraat werkt zonder enzymen en bleekmiddel waardoor het extra zacht is voor huid en kleding terwijl het toch werkt op hoge wastemperaturen tot 95°. We hebben ook gekozen voor een concentraat in plaats van een normaal vloeibaar wasmiddel, omdat je er 2 tot 3 keer langer mee doet! Een kleine hoeveelheid van de vloeistof heeft een grote geur impact! Plus: je hoeft niet meer zoveel wasmiddelflessen te kopen als vroeger – en dat is natuurlijk veel beter voor het milieu!


Prijs:
€ 14,50
Inbegrepen btw 21%
€ 2,52

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending