Hoveniersbedrijf F. Slaats

Als het om vakwerk gaat

ONS BEDRIJF

Na enkele jaren bij een hoveniersbedrijf te hebben gewerkt, wilde ik graag een nieuwe uitdaging. Mijn eigen kwaliteiten inzetten. Mijn passie en visie delen.

Samen hebben we in 2005 ons bedrijf opgericht. Mooi om te zien dat er in ruim 14 jaar zo'n mooi bedrijf is ontstaan.

 

Wie zijn wij

Fred Slaats

Fred Slaats

Positie eigenaar

Ik ben Fred Slaats. Ik ben gediplomeerd hovenier. In 2005 heb ik de stap gemaakt om een eigen hoveniersbedrijf in Neerkant te starten. Mijn passie is echt de natuur. De planten maar ook zeker de dieren die er leven. Ik geniet van de vele vogels in de tuin. Na een dag werken kan ik genieten van onze eigen tuin. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en van mijn werk mijn hobby. Ik geniet ervan om mensen gelukkig te zien met hun tuin. Of het nu gaat om onderhoud of een complete nieuwe tuin.

Cindy Slaats

Cindy Slaats

Positie administratie

Ik ben Cindy Slaats en de echtgenote van Fred. We zijn trotse ouders van een dochter en 2 zonen. Samen zijn we in 2005 het avontuur aangegaan om een eigen hoveniersbedrijf te starten. Naast mijn administratieve functie binnen ons bedrijf ben ik werkzaam als jongerenwerker.. Ik vind het mooi om te zien met hoeveel passie en enthousiasme Fred zijn werk uitoefent. Momenteel hou ik me bezig met een nieuwe tak binnen ons bedrijf. Garden Friends. Dit willen we de komende jaren gaan uitbreiden. Met Garden Friends willen we de liefde voor mens en natuur samen brengen. De eerste stap met Garden Friends hebben we inmiddels gezet. Verkoop van accessoires. Hier kan in mijn creativiteit ik kwijt.

Als u contact opneemt met hoveniersbedrijf Slaats dan zijn de lijntjes kort. Doordat Fred zelfstandig werkt zonder personeel bent u er ook van verzekerd dat Fred bij u de tuin komt doen. 

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende tuinklussen te denken aan: Tuinonderhoud, Tuinrenovatie, Tuinaanleg, Tuinadvies enz.